Monday 16 May 2011

despeses

He decidit afegir una entrada per Keep a record of our expenses:

Bitllet Barcelona Beijing- 566€ pr persona, al Juny

Tren K23 (ruta del transmonogolià) Beijing-UlanBator- 270€ caríssim però no trobavem cap altra manera de comprar-lo i no ens volíem arriscar. A traves de Besttourchina.com. Pagat via paypal perquè ens va resultar impossible pagar transport "intern" / dins el continent asiàtic directament a través de la web per la que ho intentàvem comprar.

Vol UlanBator-Beijing- 170€ Pagat via transferència bancària perquè ens va resultar impossible pagar res intern dins el continent asiàtic via internet. A més no espereu resposta immediata per la diferència horaria i caràcter.

Visats: Mongolia 70€ i 35€ Xina fets a Barcelona.

Guies de conversa per xinès i mongol: 12€ comprat per amazon.

Allotjament Beijing: Happy Dragon Hostel reservat per internet: 660CNY habitació dues persones amb dutxa, a/c , TV, bullidor aigua, etc uns 35 euros per persona per les tres nits. Recomanable. Ho porta un britànic.

Allotjament Ulanbator: Nassan Guesthouse (recomanable però que no us prengui el pèl amb els diners, és molt viva i bona comercianta aquesta dona!) 8USD per persona per nit. Casa molt correcte pels stàndards asiàtics (mid-range, non-hotel accommodation).

Ens en vam endur 800€ cada una, dels quals uns 350€ van ser per pagar el tour per mongolia, dues setmanes, tres persones compartint 4x4 on tot estava inclòs menys els dinars nostres i el del conductor - que això de bones a primeres no ens ho van dir i ens va molestar - no pels diners de més que comporta sinó no t'ho diuen fins a ultima hora i et deixa un mal regust, que sembla que t'hagin près el pèl- que anavem comprant pel camí (moolt barat i poquíssima varietat). Nosaltres vam portar llaunes de tonyina perquè havíem llegit el pobre en nutrients que és la dieta mongòla! El menjar que tingueu es comparteix amb el conductor.

menjar i allotjament, taxi, entrades, etc a beijing baratíssim pero baratíssim
Canvi de diners al Bank of China, amb 60 o 70 euros tens per estar 4 o 5 dies a Beijing!
Una ampolla d'aigua mitjana ens costava 20Y , el cafè amb llet de llauna uns 30Y, un pal d'arros (tipus tres delicies) 35Y, sopar per 2.5€ se sopa de meravella (si t'agrada el picant)

400€ de compres, regals i records
Els diners allarguen moooolt allà. El menjar, dormir, taxis són tirats de preu.
A la ultima entrada (primera real) hi ha una petita referència als diners quan vam arribar.

No comments:

Post a Comment